arī Santa “sildās”

veiksmīgākā pašmāju izdevniecība “Santa” arī pacēlusi stafetes nūju un “Saildīsim Latviju!”

http://www.santa.lv/lv/
http://www.santa.lv/faili/bildes/sasildisim.pdf

Mēs kā lielākās nacionālās preses izdevniecības īpašnieki šobrīd, Latvijai tik sarežģītajā ekonomiskajā situācijā aicinām katru Latvijas iedzīvotāju uz reālu rīcību. Aicinām, izvēloties pirkumu vai pakalpojumu, izdarīt atbildīgu izvēli par labu Latvijas ekonomikai, kas to sildīs un atbalstīs, dos darbu un naudu Latvijas iedzīvotājiem. Ar mums kopā ir visu mūsu deviņpadsmit žurnālu galvenie redaktori un žurnālisti, kuri žurnālu lappusēs stāstīs par Latvijas uzņēmējiem, Latvijā ražotām precēm un piedāvātiem pakalpojumiem, lai atvieglotu un iedvesmotu jūs izvēlei. Mēs apliecinām, ka neviena no akcijā iesaistītajām personām vai uzņēmumiem nav to finansiāli atbalstījusi. Tā ir šo Latvijas pilsoņu brīva griba un mūsu žurnālistu izvēle. Tieši šobrīd kā nekad agrāk Jūsu ikdienas rīcība un atbildīga izvēle var palīdzēt Latvijas nākotnei. Palīdzēt Latvijai kā valstij noturēties.

akcijā piebilst visi trīs mūsu Prezidenti, atbilstošos T-kreklos sabildējušies:

Valdis Zatlers
Latvijas Valsts prezidents no 2007. gada
Latvijas preces un sniegtie pakalpojumi ir mūsu vērtību un izjūtu spogulis.
Tie vislabāk atspoguļo mūsu vēsturi, vidi, tradīcijas, darba mīlestību, kā arī mūsu garšas un smaržas sajūtas. Viesojoties dažādos Latvijas novados un tiekoties ar reģionu uzņēmējiem, esmu secinājis, ka Latvijā piedāvātām precēm un pakalpojumiem ir sava īpaša «rozīnīte», kas veido mūsu dzīves stilu, veicina valsts atpazīstamību ārpus tās robežām un, pats galvenais, ar ko mēs, visi Latvijas iedzīvotāji, varam lepoties. Man tas rada patiesu mājas izjūtu.

Vaira Vīķe-Freiberga
Latvijas Valsts prezidente no 1999. līdz 2007. gadam
Ja rūpēsimies par Latviju tāpat kā katrs pats par sevi un saviem tuvākajiem, Latvija spēs arvien labāk parūpēties par mums visiem. Domāsim un darīsim katrs pēc labākās sirdsapziņas, kas mūsu spēkos, lai ar mūsu darbu un apņēmību Latvija atkal kļūst par veiksmes stāstu! Latvija īsā laikā bija sasniegusi ļoti daudz. Latvija vēl nesen bija īsts veiksmes stāsts. Kaut arī mūsu valsts cieši saistīta ar norisēm pasaulē, es ticu, ka mēs spējam ne vien daudz izturēt, bet ar godprātīgu darbu un radošām spējām atkal panākt ievērojamu izaugsmi. Mums jādara viss, lai Latvija atkal kļūtu par veiksmes stāstu.
Sasildīsim Latviju! Sasildīsim sevi! Jo Latvija esam mēs!

Guntis Ulmanis
Latvijas Valsts prezidents no 1993. līdz 1999. gadam
Katra politiķa svēts pienākums ir aizstāvēt viņu ievēlējušās tautas intereses, tostarp arī materiālās. Tas ir darāms divos veidos – veicinot valsts labklājību ar iekšpolitiskiem līdzekļiem un iepazīstinot ar savas zemes identitātes zīmēm pasauli. Tautas materiālās intereses ir jāaizstāv stingri un noteikti, arī runājot ar draugiem un sabiedrotajiem, jo ikviena valsts aizstāv savas intereses. Līdz šim esam pret mūsu uzņēmējiem daudz grēkojuši, ar nodokļu sistēmu un politisko nostāju bieži radot viņiem neizdevīgu situāciju un sajūsminoties par citu valstu ražojumiem. Īpaši svarīgi mūsu uzņēmējus ar personīgo piemēru ir atbalstīt tieši šajā brīdī, kad valsts piedzīvo ekonomiskas un politiskas problēmas.